8 МАЙ

На 8 май отбелязваме един от най-светлите майски празници,-  нашия Световен ден на Червения кръст и Червения полумесец.
Това е прекрасен повод и обществеността в България да отдаде заслужено признание на нашия труд, на нашите идеи, на всичко, което българските червенокръстци правят за утвърждаването на хуманността в ценностната система на българите, за подпомагането на хиляди уязвими наши сънародници, за мотивирането на хора от всички възрасти, вероизповедания и политически възгледи да работят в името на човечността, доброто и да направят многобройни благородни жестове в подкрепа на червенокръстките каузи.
Девизът, свързан с Европейската година на доброволците, е още едно основание да изкажем своята най-гореща благодарност на нашата многохилядна доброволческа армия за безкористната и вдъхновена работа, за дарените стотици часове труд, за тяхната експертна помощ, за всичко, което те с любов вършат за Българския Червен кръст.
Поздравяваме ви от все сърце с 8 май и отправяме най-добри пожелания към всички служители, доброволци, членове, симпатизанти, партньори и дарители на нашата организация. Пожелаваме им преди всичко здраве, любов, вдъхновение и оптимизъм, с които да посрещат все по-нарастващите предизвикателства в нашето нелеко битие.

                ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ!

Коментари