14 февруари

Description: Description: bulgarianDescription: Description: clip_image001

Във връзка с отбелязване на 14 февруари – Ден на влюбените, клуб „Връстници обучават връстници” към Български Червен кръст Шумен организира етап от националната  анти - СПИН кампания  под мото „Презерватирай се!".
Програмата предвижда провеждане на акция за разпространение на валентинки, информационни материали и презервативи сред граждани в област Шумен. В град Шумен кампанията ще стартира на 14.02.2011 г. от 10.30 ч. пред ДКТ  „ Васил Друмев. Младежките клубове към БЧК в областта ще организират  акции  в Нови Пазар, Смядово и Каспичан.  
Традиционните обучения по връстников подход на тема „ Превенция на рисково сексуално поведение, полово предавани болести и СПИН ” ще се проведат с ученици от шуменски училища на 14.02.2010 г. от 10.00 ч. в обучителната зала на РИОКОЗ – Шумен и в сградата на БЧК Шумен.               
Ежегодното младежко парти по повод Деня на влюбените тази година е под надслов  ''The real 14th и ще се състои в Irish pub на 15.02.2010 г. от 19.00 ч.. Програмата предвижда редица забавни и закачливи игри, танци, състезания  и други атрактивни занимания, съответстващи на празника. Поканени за участие са всички млади и по-възрастни хора, имащи желание да се забавляват разумно и да научат нещо повече за СПИН.

Коментари