КОНКУРС ЗА ЛОГО И СЦЕНАРИЙ


Във връзка с реализиране на  плана на дейностите на Областен Съвет на БЧК Шумен за отбелязване на Европейската година на доброволчеството, Областен съвет на Български Червен Кръст Шумен организира конкурс за изработка на лого и сценарий на късометражен любителски филм на тема „Български Червен Кръст Шумен е част от моя живот и аз обичам тази организация!”.

Логото трябва да  отразява идеите и дейностите на доброволческото червенокръстко движение в Шуменска област и обозначава символите на местната червенокръстка организация.
Сценарият на късометражния любителски филм следва да пресъздава моменти от доброволческото битие и социално-ориентирани мероприятия на БЧК Шумен.

Проектите, с упоменати координати на автори, могат да бъдат изпращани в електронен формат на e-mail: shumen@redcross.bg    до 10 април 2011 година.

Експертна комисия ще направи обстоен преглед на подадените творби и ще избере този, който в най-голяма степен отговаря на поставените конкурсни условия.
Отличеният проект ще стане официално лого на БЧК Шумен за 2011 година, а най-добрият сценарий ще бъде филмиран!
          
 За победителите са предвидени предметни награди.

            Очакваме Ви!

Коментари

Анонимен каза…
Здравейте,кога и къде можем да видим отличеният проект?
Анонимен каза…
Здравейте,кога и къде можем да разберем кои проекти сте харесали,мисля че е коректно да отбележите и това,все пак някой се е потрудил за тяхното създаване!