Общо събрание на клубове

На 16 януари 2015г. в ОС на БЧК Шумен се проведе годишното отчетно-изборно Общо събрание на клубовете/ОСК/.  Присъстваха  делегати  от всички младежки клубове в града и от общините: Каспичан, Нови пазар, Смядово, Велики Преслав и Никола Козлево. Гости на събранието бяха    г-ца Александра Василева –член на Оперативното бюро на БМЧК и г-н Герасим Григоров- Експерт към „Дирекция БМЧК"- София.  

Божидара Васкова –областен координатор,  прочете отчета за дейността на младежите  през  отчетния двугодишен период.  Доброволците направиха  избор на ново ръководство. За областен координатор на БМЧК-Шумен  избраха Георги Генчев - ученик от ПМГ „Нанчо Попович",  а  за заместник-областни координатори: Теодора Петрова - ученичка от ГПЧЕ „Никола Йонков Вапцаров"  и Мартин Миланов- ученик от ПГСАГ. За делегати за Националния събор на БМЧК бяха избрани: Божидара Васкова и Кирил Кирилов. 

Делегатите на ОСК  приеха Плана за дейността на  БМЧК Шумен за 2015г и Насоки за работа на младежката областна организация за следващия двугодишен период.

Коментари